Trakya Tıp Öğrencileri Birliği (TurkMSIC)

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Trakya Tıp Öğrencileri Birliği (TurkMSIC), 21 Aralık Çarşamba günü, Merkez Kütüphane Seminer Salonu'nda öğrencilerin yurtiçi veya yurtdışı proje ve staj başvurlarında kullanabilecekleri motivasyon mektubu ve cv'nin oluşturulmasına dair uygulamalı bir eğitim verdi.
80'i aşkın kişiyle gerçekleştirilen eğitimde Junior Achievement Young Enterprise Europe 2013 Türkiye Temsilcisi ve aynı zamanda TurkMSIC Araştırma Değişimi Direktörü Ödül Tanı, CV ve Motivasyon mektubu yazmaya dair püf noktaları verirken ayrıca yurt içi veya yurt dışı olarak bir projede yer almak isteyen öğrencilerle de fikir alışverişinde bulundu. Eğitimde CV ve Motivasyon mektubu yazma uygulamaları da yapıldı. Eğitime katılan katılımcılar bu sayede kariyerlerinin çok önemli bir noktasını oluşturan bu konu hakkına bilgi edinme ve soru sorma fırsatı yakaladı.

Bu içerik 26.12.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 806 kez okundu.