25 LİTRE BELGESEL GÖSTERİMİ

10 Ocak 2020 tarihinde Eczacılık Fakültesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Konferans Salonu'nda Trakya Üniversitesi Çevrecilik ve Geri Dönüşüm Topluluğu tarafından Melih Aşanlı ile Yeni Dünya ve Ekolojik Tasarım adlı başlığın altında bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşi boyunca gönüllü sadelik, su kaynaklarının korunması, Dünya'da ve Türkiye'de doğal yaşam alanlarını koruma ve yaşatma hakkında ne gibi çalışmalar yapıldığı, evlerde uygulanabilecek ekolojik tasarımlar gibi konular incelendi. Söyleşinin ardından 25 Litre belgeseli gösterimi oldu ve akabinde Melih Aşanlı ile birlikte belgeselin üzerinden su kaynaklarımız, su kirliliği ve en tasarruflu olarak suyu nasıl kullanabileceğimiz üzerine tartışıldıktan sonra etkinlik sona erdi.
Bu içerik 20.02.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 296 kez okundu.