Etkinlik Takvimi
...

Beslenme Hizmetleri

Üniversitemizin yemek sunumu, ihale sonucunda belirlenen özel firmalar eliyle yürütülmektedir. Öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimiz, hijyenik koşullarda ve diyetisyen gözetiminde dört çeşit olarak üretilen yemeklerden yıllar itibariyle belirlenen katkı ücretleri karşılığında yararlanmaktadır. İhaleler coğrafi gruplamaya uygun olarak Edirne merkeze bağlı birimler için gerçekleştirilmekte; bu gruplar içerisinde yer verilmesi olanaklı olmayan dış birimler için ayrıca ihaleye çıkılmaktadır.
Yemek üretimleri merkezde Bolca Ana, diğer birimlerde hazır halde getirilerek yemek salonlarında sunulmaktadır. Bu salonlar, 10 öğrenci yemekhanesi ve 10 Akademik ve İdari Personel yemekhanesinden oluşmaktadır. Üniversitemiz Akademik ve İdari personeli ile öğrencilerimizden oluşan Yemek Denetleme Komisyonu, belirli aralıklarla denetimlerde bulunarak yemek sunumunun İhale İdari Şartnamesinde belirtilen hususlara uygunluğunu denetlemektedir. Diyetisyenimiz gözetiminde hazırlanan aylık yemek listesi mevsimsel ürünler ağırlıklı olarak oluşturulmakta ve yemek çeşitliliğinin sağlanmasına çalışılmaktadır.
 
 




   

  

Ek Resimler
Bu içerik 24.02.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 16213 kez okundu.