Hakkımızda:

Daire Başkanlığımız; yükseköğretim öğrencilerinin beden ve ruh sağlığının korunması, beslenme, barınma, boş zamanlarını değerlendirme ve geleceğin bilgili, becerili insanını yetiştirmek amacı ile bu alanda uygulama ve araştırma yapmak üzere, 2547 sayılı Kanunun 2880 Sayılı Kanunla değiştirilen 46. ve 47.maddeleri doğrultusunda uygulamalar yapmak üzere 21.11.1983 tarihinde kurulmuştur. Daire Başkanlığımız ilk kurulduğu yıllarda Ayşekadın Yerleşkesinde bulunan bugünkü Yabancı Diller Yüksekokulu binasında hizmet vermeye başlamış olup; daha sonra sırası ile Tıp Fakültesi Hastanesi yanı (Eski Rektörlük Binası), Karaağaç Yerleşkesi Fizik Araştırma ve Uygulama Merkezi Binası, Karaağaç Yerleşkesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Binası, Karaağaç Yerleşkesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Binasında daha sonra Balkan Yerleşkesi Sabancı Kültür Merkezi yanında ve son olarak Bolca Ana Yemekhanesi giriş katında hizmet vermektedir.

Bu içerik 10.01.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 4890 kez okundu.