TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETER YARDIMCISI ÖĞR. GÖR. BURAK İŞÇİMEN, OKUL SEKRETERLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Öğr. Gör Burak İşçimen, enstitü, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu sekreterleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.
COVID-19 pandemisi nedeniyle alınan önlemler kapsamında üç ayrı buluşma şeklinde gerçekleştirilmesi planlanan toplantıların ikincisi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Sarayiçi Yerleşkesinde gerçekleştirildi. “18 Haziran Dünya Piknik Günü” konseptiyle gerçekleştirilen buluşmada Öğr. Gör. Burak İşçimen, Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Semiha Kartal ve birim sekreterleri bir araya geldi.
Genel Sekreter Yardımcısı ve SKS Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen üniversitelerin ana görevi olan eğitim-öğretim faaliyetlerinin kesintisiz ve eksiksiz yürütülmesine destek olan birim sekreterlerinin yönetimin işleyişinde çok önemli bir role sahip olduklarını belirterek “Günümüzün hızla değişen ve gelişen koşullarına üniversiteler de uyma çabasındadır. Trakya Üniversitesi nitelikli öğretim kadrosu, eğitim kalitesi, bilimsel projeleri ve kalite belgeleriyle ulusal ve uluslararası zeminde yer edinmiş güçlü ve köklü bir kurumdur. Üniversitemizi daha ileriye taşımak için değişen koşulları en iyi şekilde yönetebilmek, stratejik hedef ve amaçların öncelikle iç paydaşlar tarafından anlaşılması ve ortak olunmasıyla gerçekleşebilir. Bu noktada akademik birimlerde görev yapan sekreterlerimizin farkındalıkları, iyileştirme çalışmaları için paylaştıkları kaynak ve ihtiyaçlara dair analizleri, fiziki altyapı ve kurum kültürü gücünü artıracaktır. Bugün büyük bir motivasyonla toplantımıza katılan birim sekreterlerimizin değerli görüş ve önerileri ile hedeflerin belirlenmesi ve strateji haline getirilerek uygulanması sağlanacaktır. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun değerli görüş ve destekleriyle Trakya Üniversitesi eğitim, bilim, teknoloji ve sanata katkı sağlamaya devam edecektir.” ifadelerini aktardı.
Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Semiha Kartal, çağdaş üniversite yönetimine uyum gösteren, bürokratik yapılanma anlayışını güncelleyen bu toplantıları ilgi ve takdirle takip ettiğini dile getirerek “Devlet üniversiteleri kendi kaynaklarını en doğru şekilde analiz etmeli ve en verimli şekilde kullanmalıdır. Üniversitemiz imkânlarının iyileştirilmesi ve artırılması noktasında birim sekreterlerimiz ve üniversite yönetimi arasında koordinasyonun sağlanması büyük önem taşıyor. Trakya Üniversitesi bu kaynaklarının en etkin şekilde tahsisi, planlaması ve kullanılması için gerekli yetkin akademik ve idari kadroya sahiptir. Bizler de akademik yöneticiler ve idari çalışanlar ile iş gücü içerisinde olmaya devam edeceğiz.” dedi. Doç. Dr. Semiha Kartal söz konusu ihtiyaç ve talepleri dikkatle takip eden ve karşılanması için titizlikle çalışan Öğr. Gör. Burak İşçimen’e teşekkürlerini iletti.
Toplantıda görev yaptıkları enstitü, meslek yüksekokulu, yüksekokul ve fakültelerinin sorun, ihtiyaç ve taleplerini birer birer dile getiren sekreterler, Trakya Üniversitesinin öğrenciler için sunduğu fiziki imkânların kalitesi, yeterliliği ve çeşitliliğinin üniversitenin marka değerini ve tanıtımını olumlu etkilediğini paylaşarak kurumsal imaj ve itibara katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
Toplantı sonrasında birim sekreterleri Sarayiçi Yerleşkesinde üretim yapan marangozhanede yerleşkelere yerleştirilmesi planlanan 1001 adet kuş yuvası yapımına ve durak direklerinin boyanmasına destek oldu.
Ek Resimler
Bu içerik 29.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 224 kez okundu.