2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu

2. Uluslararası Geleneksel Gıda ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu,  5-6 Ekim 2023 tarihlerinde çevirim içi olarak seçkin araştırmacı ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Sempozyumun ana konusu, sürdürülebilirliğe yönelik küresel zorluklarla mücadele etmenin yollarını aramak olmak üzere Gıda, Beslenme ve Gastronomi alanında yapılan araştırma bulgularına, yenilikçi fikirlere ve önerilere ulaşması amacıyla ilgili araştırmacıların aşağıda linkleri verilen sempozyuma katılımlarını beklemektedir.  


Sempozyum Erişim Bağlantıları:

https://food23.toros.edu.tr/
https://www.toros.edu.tr/
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jfng
https://jfng.toros.edu.tr/index.php/jfng








Ek Resimler
Bu içerik 24.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 94 kez okundu.