3 ADIM ANNE BABALIKTA USTALAŞMA KURSU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Trakya Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezinin 29 Kasım - 20 Aralık 2017 tarihleri arasında Edirne Sultan I.Murat Devlet Hastanesi Kreşinde  "3 ADIM ANNE BABALIKTA USTALAŞMA KURSU" psikolog Burcu KİREMİTÇİ  tarafından gerçekleştirilmiştir.
Bu eğitim 4 hafta boyunca haftada iki gün olarak ve ebeveyn ve öğretmen grupları şeklinde gerçekleştirilmiştir.Eğitim, Ailenin yapısı ve gelişimi, Kabul becerileri, Sınır koyma, Olumsuz duygularla baş etme ve Problem çözme konularını kapsamaktadır.
Eğitim sonunda eğitime katışlanlara Anaokulu Müdürü Fatma ÖZER, Kreş Eğitim Müdürü Emel HEPGEZER ve Eğitimci Psikolog Burcu KİREMİTÇİ tarafından katılım sertifikaları verildi.
Bu içerik 25.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 620 kez okundu.