Ağız ve Diş Sağlığı Topluluğu 100. Yıl Balosu

Ağız ve Diş Sağlığı Topluluğu tarafından “100. Yıl Cumhuriyet Balosu” etkinliği gerçekleştirildi.
Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için düzenlenen baloya Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi akademisyenleri, araştırma görevlileri, personelleri ve öğrencileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Topluluk Akademik Danışmanı Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Altuğ ÇİLİNGİR’in ve Topluluk Başkanı Selin Beyza ALTAY’ın günün anlam ve önemini anlatan konuşmalarının ardından Modern Dans Topluluğu ile Ağız ve Diş Sağlığı Topluluğu’nun vals gösterisi katılımcılara sunuldu.
Valsin ardından akşam yemeğine geçildi ve marşlar, şarkılar eşliğinde hoş vakit geçirildi.
Ağız ve Diş Sağlığı Topluluğu etkinliğe katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Bu içerik 06.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 83 kez okundu.