AKILCI İLAÇ TOPLULUĞU DÖNEM BAŞKANLARI YAŞ KÜTÜĞÜNE İSİM PLAKASI ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu başkanlığını yapan mezun öğrenciler isimlerinin yer aldığı plaketleri yaş kütüğe çaktı.
Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında Genel Sekreter Yardımcısı ve SKS Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen’in katılımıyla gerçekleştirilen törende 3. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Sefa Mumay, 4. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ömrüm Ergüven ve 5. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Serra Cengiz yaş kütüğe dönem plaketlerini çaktı. Törende öğrencilere SKS Daire Başkanlığı Kültür Hizmetleri Şube Müdürlüğünde görev yapan Neslihan Tuna, Emek Başar Dağdeviren, Ümit Yavuz eşlik ederken; Beslenme Şube Müdürlüğü, Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Satın Alma ve Tahakkuk Şube Müdürlüğü ve Otopark ve Satış İşletmeleri Sosyal Tesisler İşletme Şube Müdürlüğü personeli de hazır bulundu.
Genel Sekreter Yardımcısı ve SKS Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen, “Dinamik, heyecanlı, son derece istekli, çalışkan, başarılı, nitelikli öğrenci arkadaşlarımızla bir arada olmak bizler için mutluluk ve gururdur. Üniversitemizde sağladıkları başarıların hayatların kalıcı olmasını diliyorum” ifadelerini aktardı.
Törende ortak duygu ve düşüncelerini dile getiren 4. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ömrüm Ergüven, “Trakya Üniversitesi gibi öğrencilerini daima destekleyen bir üniversitede okumak bizler için bir ayrıcalıktı. Her zaman evimizde gibi hissettik. Fikirlerimizi dikkatle dinleyip hayallerimizi gerçekleştirmek için elinden geleni yapan Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülay Şeren ve SKS Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen başta olmak üzere fakülte hocalarımıza ve SKS Daire Başkanlığının tüm çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
Ek Resimler
Bu içerik 30.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 394 kez okundu.