AKILCI İLAÇ VE ECZACILIK TOPLULUĞU - MEZUN OLUNCA N’APCAM BEN ?

Trakya Üniversitesi Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu (AKİLET) 12 Aralık 2019 Persembe günü düzenlediği “Mezun Olunca N’apcam Ben?” panelinde mezunlarını ağırladı.
Sırasıyla Farma-Tek İlaç Ar-Ge Uzman Yardımcısı Eczacı Kübra Kesmez, Acıbadem Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Meslek Bilimleri Farmasötik Botanik  Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kevser Özdemir, Edirne Balkan Eczanesi İkinci Eczacı olarak çalışan ve Akılcı İlaç ve Trakya Üniversitesi Eczacılık Topluluğu 2.Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Eczacı Nermin Özlen, Edirne Sancaklı Eczanesi Sahibi ve Mesul Müdürü Eczacı Oğuzhan Sancaklı söz alarak, mesleğin farklı çalışma alanlarını kendi tecrübelerinden yola çıkarak anlattılar katılımcıların sorularını cevapladılar.
Bu içerik 20.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 486 kez okundu.