AKİLET, TEMEL ADLİ ECZACILIK EĞİTİMİ

4 Mayıs 2019 tarihinde Trakya Üniversitesi Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu tarafından düzenlenen 'Temel Adli Eczacılık Eğitimi' adlı eğitimi, Adli Bilimciler Derneği Adli Eczacılık Komisyon Başkanı Prof. Dr. Göknur Aktay ve Yeditepe Üniversitesi Farmasötik Toksikoloji ABD. Başkanı ve Yeditepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Aydın'ın sunumları ile gerçekleştirildi. Dr. Aktay'ın 'İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.' sözü, etkinliğin gidişatını anlatırken, Prof. Dr. Aydın'ın 'Toksikoloji artık zehir bilimi değil, güvenlilik bilimidir.' sözleri, yenilenen toksikoloji terimleri konusunda katılımcılara fikir verdi. Etkinliğin sonunda, 2 oturumun tamamına katılım gösteren katılımcılar sertifika almaya hak kazandılar. Sertifikalar, katılımcılara Prof. Dr. Göknur Aktay ve Prof. Dr. Ahmet Aydın tarafından takdim edildi.
Bu içerik 06.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 468 kez okundu.