AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri bu yıl 07-13 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenmektedir.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı topluluklarından, 08 Ekim 2019 tarihinde Fiziksel Aktivite ve Sağlık Topluluğu Trakya Üniversitesi Sosyal Tesislerinde Plates etkinliği, 09 Ekim 2019 tarihinde Ragbi Topluluğu tarafında Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi Çim Sahada Ragbi şenliği düzenlenmiştir. 10 Ekim 2019 tarihinde de Yoga ve Nefes Topluluğu tarafından Şükrüpaşa Sahasında Nefes ve Yoga etkinliği düzenlenecektir.

Bu içerik 10.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 329 kez okundu.