Ankara'dan Frankfurt'a Sanat Köprüsü Etkinliği Düzenlendi.

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Yaratıcı Oyun, Dans ve Müzik Eğitimi Topluluğu tarafından 4 Nisan 2018 tarihinde Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı M2 dersliğinde    "Ankara'dan Frankfurt'a Sanat Köprüsü " etkinliği düzenlendi.
Akademisyen bir flüt sanatçısı olan Ümit Koç, Türk Kültürünü ve Türk Müziği’ni 7 cihana duyurmayı hedeflediği projesinde Edirne’de ki durağında bizlerle oldu. Programın içeriğinde; Türk Beşleri, Yabancı Dilde Müzik Öğretmenliği Programı yer aldı. Cemal Reşit Rey, Ulvi Cemal Erkin, Hasan Ferit Anlar, Ahmet Adnan Saygun, Necip Fazıl Akses’in Türk Müzik kültürüne olan katkılarına yer verildi ve yabancı dilde müzik öğretmenliği projesi sunuldu. Ardından bir flüt dinletisi ve flüt öğrencilerimize yönelik bir flüt çalıştayı gerçekleştirerek programı sonlandırdı.
Bu içerik 09.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 431 kez okundu.