BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ TOPLULUĞU'NDAN GİT WORKSHOP ETKİNLİĞİ

Trakya Üniversitesi  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bilişim ve Teknoloji topluluğu tarafından gerçekleştirilen "GİT WORKSHOP" etkinliği, 15 Aralık'ta Mühendislik Fakültesi mobil uygulama geliştirme laboratuarında 40 katılımcı ile gerçekleştirildi. Eğitmenimiz ve aynı zamanda bilgisayar mühendisliği 4. Sınıf öğrencisi olan Nazım Can Altınova etkinliğe, katılımcılara "versiyon kontrol sistemi" ve "Git" hakkında sunum yaparak başladı. Daha sonra "Git Repository" ve "Commit" hakkında bilgi verdi.Ardından "GitHub"a geçiş yaparak "GitHub" üzerinden "Git" ile ilgili bu kavramlar hakkında konuştu. Bir proje açarak GitHub'ın özellikleri olan pull request, issues ve fork'u kullandı. Son olarak terminalden "gitHub" komutlarına baktı ve bir kaç örnek uygulama yaptıktan sonraetkinliğimiz sonlandırıldı.
Bu içerik 22.12.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 708 kez okundu.