ÇALIŞMA EKONOMİSİ ARAŞTIRMA TOPLULUĞU’NDAN SENDİKA KONULU EĞİTİM

Trakya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu tarafından “Kariyer Ufku 1-Sendika Etkinliği” konulu seminer programı gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlikte Sendika Eğitim Uzmanı Süleyman İleri konuşmacı olarak yer aldı. İleri, “Sendikalar Sanayi Devrimi’yle birlikte oluşan emekçi sınıfının yaşam standartlarını yükselten ve emeklerinin karşılıklarını alabilmelerini sağlayan örgütlü yapılardır.” dedi. Örgütlenmenin insanlara ne tür faydalar sağladığına değinen İleri, sendikada profesyonel kariyer imkânlarının neler olabileceğini açıkladı.

Zoom uygulaması üzerinden çevrim içi olarak düzenlenen etkinlik, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Bu içerik 18.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 128 kez okundu.