ÇALIŞMA EKONOMİSİ ARAŞTIRMA TOPLULUĞUNDAN ÇOCUKLARA YÖNELİK FARKINDALIK ÇALIŞMALARI

Trakya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu, depremden etkilenen çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdi.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesindeki Trakya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu, deprem bölgesindeki çocuklar için kitap bağışı kampanyası ile çocuk işçiliğine karşı farkındalık konferansına imza attı. Proje kapsamında topluluk, Adıyaman ilinin Tut ilçesindeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kitap bağışında bulundu. Topluluk Başkanı Yusufmert Yıldırım, topluluk üyesi öğrenciler, Doç. Dr. Yeliz Yeşil, Tuna Kitabevi, İnci Kırtasiye’nin destekleri ile toplanan kitaplar, afetzede öğrencilere ulaştırıldı.

Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu tarafından gerçekleştirilen bir diğer anlamlı çalışma ise çocuk işçiliği konulu konferans oldu. Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Engin Sanal’ın konuşmacı olarak yer aldığı konferansta, çocuk işçiliği tüm boyutlarıyla ele alındı ve konuyla ilgili farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

Ek Resimler
Bu içerik 19.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 56 kez okundu.