Çalışma Ekonomisi Topluluğu Kaymakamlık ve Kamuda Kariyer Semineri

Trakya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu tarafından “Kaymakamlık ve Kamuda Kariyer” başlıklı seminer programı gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu ile Yakın Eğitim Akademi iş birliğinde gerçekleşen “Kaymakamlık ve Kamuda Kariyer” başlıklı seminer programında, öğrencilere kaymakamlık başta olmak üzere mevzuat eksenli kariyer sınavlarına hazırlık ve kariyer gelişim amaçlarına yönelik bilgiler aktarıldı. “Kariyer Ufku” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen eğitim programına Uzman Cengizhan Gökben ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent Ersin Orallı konuşmacı olarak katıldı.

Kamuda kariyer imkânları ve kariyer basamaklarının konuşulduğu etkinliğe Trakya Üniversitesinden ve farklı üniversitelerden çok sayıda öğrenci katıldı.

Bu içerik 06.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 87 kez okundu.