ÇILGIN TÜRK NAMIK EKİN İLE SÖYLEŞİ

Üniversitemiz Su Altı Topluluğu olarak düzenlemiş olduğumuz söyleşi 9 Nisan Salı günü gerçekleşti. Sivil toplum kuruluşları ve judo öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Program Emekli SAT Astsubay Komandosu, ünlü rekortmen ve  spor hocası olan Namık Ekin’in biyografisinin takdimi ve Sayın Namık Ekin için hazırladığımız kısa film sunumu ile devam etti. Kısa filmin ardından Sayın Namık Ekin sahneye davet edildi. Namık Ekin bizlere anılarından bahsetti. Söyleşinin ardından Namık Ekin’e teşekkür belgesini Topluluğumuz Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Anıl ÖZYURT ve Topluluk Başkanımız Ali KORKMAZ takdim ettikten sonra organizasyonda emeği geçen Sayın CEYHUN ÜNLÜ, Sayın HAKKI CEYLAN, Sayın Hakan KANDEMİR, Sayın ALİ KORMAZ ve Sayın GAMZE BÜYÜK’e teşekkür belgeleri Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Vekili Koray TAŞ tarafından takdim edildi.
Bu içerik 16.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 444 kez okundu.