ÇOCUK ESİRGEME KURUMU’NDA ÇOCUK ŞENLİĞİ

24 Kasım 2019 tarihinde Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı “Türk Kızılayı” ve “Genç Yeryüzü Doktorları” düzenledikleri “Çocuk Şenliği” etkinliğiyle Çocuk Esirgeme Kurumu’nda çocuklarla bir araya geldi.Organizasyona ETUPSA (Eczacılık Öğrencileri Birliği) de katıldı ve hep birlikte  oyun atölyeleri,müzik dinletisi,tiyatro ve dans gösterileriyle dolu dolu bir gün geçirdiler.
Trakya Üniversitesi Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde saat 12:30 ‘dan 17:30’a kadar süren programda doktordan mimara,doğa sporcusundan mühendise,diş hekiminden eczacıya,hemşireden öğretmene kadar 15 mesleğe ait atölyeler oluşturularak çocuklara bilgiler verildi,meslekler tanıtıldı.Çocuklar oyun atölyelerinde keyifli vakit geçirdiler, Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin müzük dinletisine eşlik ettiler, Tianka Sanat tiyatro atölyeleri ile bir saat boyunca tiyatro oyuncusu oldular.Son olarak “Eşli Danslar Topluluğu” nun dans gösterisiyle etkinlik tamamlandı.
Bu içerik 02.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 360 kez okundu.