“ÇOCUKLARA ŞENLİK” ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Yoga ve Nefes Topluluğunca planlanan ve Müzik Topluluğu, Kızılay Topluluğu, Su Altı Topluluğu ve Kırkpınar BESYO Rekreasyon 4. sınıf öğrencileri destek verdiği Çocuk Esirgeme Yurdunda kalan minik öğrencilere yönelik olarak 21 Nisan 2019 tarihinde çocuklar gülsün, mutlu, sağlıklı ve neşeli olsunlar diye bir araya gelerek “Çocuklara Şenlik” etkinliğini gerçekleştirdi.
İlk olarak saat 13:00 ve 13:30 arası Edirne Çocuk Esirgeme Kurumunda Yoga ve Nefes Topluluğu başkanı Nefize RAMADAN çocuklarla birlikte yoga yaptı. Saat 14:00 ve 16:00 arası Trakya Sosyal Tesislerinde 7-12 yaş grubu 25 çocuk farklı etkinliklere katıldı.
Aylin Yücel çocuklara Zumba yaptırdı ve Rekreasyon 4. Sınıf öğrencileri etkinliğe eşlik etti. Müzik Topluluğu Başkanı Oğuzhan YILMAZ ve topluluk üyeleri Mehmet GÜLTEKİN ve İlker ÇULPAN çocuklara enstrümanları tanıttılar. Daha sonra canlı performans sergilediler, söylenen şarkılara çocuklar da eşlik etti. Çocuklar sevdikleri şarkıları eline mikrofon alıp söylediler.
Kızılay Topluluğu Başkanı Özge KARACA ve topluluk gönüllüleri balonlarla etkinlik alanını süslediler, çocuklara el-yüz boyama yapıldı, el baskısı, farklı oyunlar, çuval yarışı, palyaço ve yaratıcı drama etkinliklerini gerçekleştirdiler.
Su altı Topluluğu yönetim kurulu üyesi Gamze BÜYÜK ve Dr. Öğr. Üyesi Gülsün MEMİ etkinliğe katkı sağladılar. Katılan tüm üyeler çocukların kaliteli zaman geçirmeleri, eğlenmeleri için destekte bulundular.
Trakya Üniversitesi Sosyal Tesisleri çocuklara ikramda bulundu. Etkinlik sonunda Kızılay Topluluğu gönüllüleri çocuklara 100 temel eser okuma kitapları, kalem ve silgi hediye ettiler.
Etkinliği düzenleneyen Yoga ve Nefes Topluluğu Topluluk Başkanı Nefize RAMADAN ve diğer topluluk başkanları Etkinliğe ev sahipliği yapan Trakya Üniversitesi Sosyal Tesislerine ve etkinliğin gerçekleşmesinde her türlü desteği sağlayan Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN’e teşekkür ettiler.
Ek Resimler
Bu içerik 22.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 426 kez okundu.