COVID-19 KAPSAMINDA ALINAN ÖNLEMLER

1-       Balkan Yerleşkesinde ve Ayşekadın Yerleşkesinde bulunan 20. Yıl Kapalı Yüzme Havuzu ile spor tesisleri dezenfekte edilmiş olup, COVID-19 ile mücadele kapsamında alınan kararlar doğrultusunda ikinci bir duyuruya kadar ;

1.1  yüzme havuzu,

1.2  fitness salonu

1.3  crosfitt salonu

1.4  kapalı spor salonu,

1.5  açık spor tesislerinin

faaliyetleri geçici olarak durdurulmuştur.

2-      Kısmı zamanlı öğrencilerin çalışmaları 16 Mart - 06 Nisan 2020 tarihleri arasında geçici olarak durdurulmuş olup birimlerimiz ve öğrencilerimiz bu tarihler arasında puantaj doldurulmayacaktır. Kısmi zamanlı öğrencilerimiz ikinci bir duyuruya kadar çalışmayacaklardır.

3-      27. Kültür Sanat ve 37. Spor Şenlikleri iptal edilmiş olup, bu spor şenlikleri kapsamında okul takımlarımız arasında oynanacak maçlar da iptal edilmiştir.

4-      25-29 Nisan 2020 tarihleri arasında “Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları" ile ilgili bir iptal söz konusu olmadığı federasyonca tarafımıza bildirilmiştir.  İptal olması durumunda tüm birimler ayrıca bilgilendirilecektir.

5-      Öğrenci toplulukları tarafından gerçekleştirilen tüm etkinlikler iptal edilmiştir.

6-      Üniversitemizin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Nevruz Bayramı” etkinliği iptal edilmiştir.

7-      Keşan MYO

İpsala MYO

Uzunköprü MYO

Havsa MYO’da  gerçekleştirilecek olan “Nevruz Bayramı” etkinliği iptal edilmiştir.

8-      Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda planlanacak olan ve Keşan Meslek Yüksekokulu, Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu, İpsala Meslek Yüksekokulunun da katılacağı Şenlik kapsamında düzenlenecek olan konser etkinlikleri iptal edilmiştir.

9-      Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Otopark ve Satış İşletmeleri Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğünce işletilen birimler dezenfekte edilmiş olup ;

Balkan Yerleşkesi Uygulama Oteli,

Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesisleri,

Külliye Satış Yeri,

Eğitim Fakültesi Kantini,

Karaağaç Şerbet Evi,

Keşan Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Uygulama Anaokulu,

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Kantini,

İlahiyat Fakültesi Kantini,

Sağlık Bilimleri Fakültesi Kantini

geçici süre ile kapatılmıştır.

Bu içerik 19.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1668 kez okundu.