DİJİTAL ECZACILIK KONFERANSI YAPILDI

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu tarafından 1 Aralık 2022 tarihinde Saat:15.30'da Eczacılık Fakültesi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Konferans Salonunda ''DİJİTAL ECZACILIK'' konferansı çok büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

Yapılan bu etkinlikte öğrencilerimiz; yıkıcı teknolojinin eczacılıktaki rolü, gelişen teknolojinin eczacıya nasıl katkısı olacağı nasıl gelişeceği ve genç eczacılarımızın yeni teknolojiye nasıl uyum sağlaması gerektiği gibi sorularının cevabını buldular. Bu yararlı etkinlik için başta Uzm. Ecz. Ayşe Arık, Dr. Öğr. Üyesi  Habibe Yılmaz, Topluluk Başkanı Renas Ayata ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz.

Üniversitemizin Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu öğrencilerimize, eczacılık alanındaki yenilikleri aynı zamanda sağlık alanındaki gelişmeleri öğrencilerimize aktarmayı amaçlıyorlar.

Bu içerik 12.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 149 kez okundu.