DOĞA SPORLARI TOPLULUĞU VE TURİZM TOPLULUĞU KAMPI

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren “Turizm Topluluğu” ve “Doğa Sporları Topluluğu” öğrencileri 16-17 Kasım tarihlerinde Kırklareli Dupnisa’da ortaklaşa kamp düzenleyerek keyifli bir hafta sonu geçirdiler.Doğa yürüyüşü ile başlayan etkinlik çadırların kurulması ve kamp ateşinin yakılıp ateş başında muhabbet ortamının oluşmasıyla devam etti.Ertesi gün Dupnisa Mağarası’nı gezen öğrenciler, iple iniş yaparak kampı güzel anılar biriktirip tamamladılar.Sonbaharın ve kamp hayatının tadını keyifle çıkaran gruba TÜBİT (Trakya Üniversitesi Biisklet Topluluğu) öğrencileri de katıldı ve şehir merkezinden uzaklaşmanın,doğa ile iç içe olmanın kendilerine iyi geldiğini söyleyerek “Turizm Topluluğu” ile “Doğa Sporları Topluluğu” ekibine teşekkür ettiler.
Bu içerik 26.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 583 kez okundu.