ECZACILIK ÖĞRENCİLERİ BİRLİĞİ (ETUPSA) TOPLULUĞU - UZAY ECZACILIĞI EĞİTİMİ

Trakya Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Topluluğu (ETUPSA) tarafından 6 Aralık 2019 tarihinde “Uzay Eczacılığı Eğitimi” gerçekleştirildi.Biruni Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Ana Bilim Başkanı Prof Dr İsmail Tuncer Değim tarafından verilen konferansta katılımcılar uzay ve eczacılık konularının aslında birbirinden çok uzak olmadığını öğrendiler. “İlaçların yer çekimsiz ortamda dünyadaki gibi etkiler göstermediğini,uzay eczacısının da astronotların kullanacağı ilaçları ve uzayda ilaçların vücutlarına nasıl reaksiyon verdiğini takip ettiğini” anlatan Tuncer Değim  getirdiği drone ile eğlenceli bir sunum gerçekleştirdi ve etkinlik sonunda kendisine ETUPSA Başkanı Elif Feyza Nur Usta tarafından teşekkür belgesi ile hediye takdim edildi.

75 kişilik sınırlı kontenjanla gerçekleştirilen programda ayrıca izleyicilere katılım belgesi verildi.

Bu içerik 13.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 408 kez okundu.