ECZACILIK ÖĞRENCİLERİ BİRLİĞİ(ETUPSA) ÜÇÜNCÜ TANIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ETUPSA (Eczacılık Öğrencileri Birliği) 16 Ekim 2019 Çarşamba günü yaklaşık 100 kişilik kalabalık bir grupla birlikte tanışma toplantılarından üçüncüsünü gerçekleştirdi. Bu sene de eğlenceli oyunları, tanışmaya yönelik etkinlikleri ile keyifli bir etkinlik gerçekleştirdiler. Yönetim Kurulu olarak gelen herkesle tek tek, ayrı ayrı ilgilenmeye ve herkesin sorularını cevaplamaya çalıştılar. Yapılan Kahoot yarışmasında ETUPSA ile ilgili sorulan sorularda daha önceden aktarılan bilgilerin gerçekten öğrenildiğini görüp eğlenceli vakit geçirdiler. Yarışmada ilk üçe giren kişilere küçük sürprizleri oldu. Daha sonrasında gelenekselleşen buz kırıcı oyunları ile toplantılarına devam ettiler ve Soru-Cevap ile etkinliği sonlandırdılar. Böylece katılanların sorduğu sorulara yine katılan birkaç kişi cevap vermiş oldu ve böylece birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldular. Etkinliğin sonunda Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Burak İŞÇİMEN ve Deniz Batın ÖZÇELİK'in katılımıyla bilgi aktarımı, sorunların ve şikayetlerin bire bir dile getirilmesi sağlandı.
Bu içerik 23.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 297 kez okundu.