EDİRNE 3 KAPI BİSİKLET FESTİVALİ

Edirne ve çevresindeki doğal ve tarihi güzellikleri sportif etkinlikler ile keşfetmek, doğayı koruyup bu güzellikleri genç yaşlı her yaştaki insanlarla paylaşmak, tanıtıp sevdirmek, mutlu, sağlıklı bireylerin yaşadığı topluluklar yaratmak amacıyla, bisiklet sevenleri bir araya getirmek, amacıyla kurulup faaliyetlerini sürdüren  ARDABİS (Arda Bisiklet Derneği) tarafından 30 Ağustos- 01 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Edirne Üç Kapı 1. Bisiklet Festivaline Üniversitemiz ev sahipliği yaparak Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesislerinin kapıları açmıştır.

Dernek Başkanı Mehmet FİDAN’ın yaptığı açılış konuşmasından sonra başlayan Festivalde Üniversitemiz akademisyenlerinden Öğr. Gör. Can TEZCAN ve Öğr. Gör. Şenel TEZCAN, Üniversitemiz Bisiklet Topluluğu Topluluk Başkanı Berkan KAYA ve  topluluk üyesi Sıtkı Tuğberk SÜREN, Doğa Sporları Topluluğunun Topluluk Başkanı Alp SARICA ve topluluk üyesi Emre ŞEN  görev almıştır.

Festivalin açılışına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU ve Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz KALKAN’da  katılarak destek vermiştir.

Ek Resimler
Bu içerik 03.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 371 kez okundu.