EDİRNE MİMAR SİNAN ORTAOKULUNDA "BENİM KULÜBÜM YEŞİLAY" PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu Edirne Mimar Sinan Ortaokulunda "Benim Kulübüm Yeşilay" Projesi kapmasında 5.sınıf, 6.sınıf 7.sınıf ve 8. Sınıflarla gerçekleştirildi. Yeşilay'ı anlatıldı. Sağlıklı yaşamdan bahsetildi , teknoloji bağımlılığına dair çocukların sorularıyla birlikte cevaplar bulunmya çalışıldı. Yeşilay’ın ödüllü karikatürlerinin sergisi yapıldı. Öğrencilerin istekli olmaları bağımlılıkla mücadele gelecek adına daha da umutları güçlendirdi. Trakya Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu BKY eğitimini alan Gönüllüleri ile öğrenciler birlikte hem öğrendi hem de eğlendi.. Yeşilay konulu afiş çizimleri ise etkinlik sonlandırıldı.
Bu içerik 20.02.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 421 kez okundu.