ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİ TOPLULUĞU "KUKLAMANYA-MARMELAT"

rakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Erken Çocukluk Eğitimi Topluluğu üniversitemizde Çiğdem DAĞTEKİN’i misafir etti. 12/12/2018 tarihinde Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Salonu’nda düzenlenen “Sertifikalı Eğitim Programı Kuklamanya-Marmelat” etkinliği üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik üniversite öğrencilerinin yanı sıra dışarıdan gelen öğretmenlerimiz tarafından da büyük ilgi gördü.
Vantrilok ve Okul Öncesi Öğretmeni olan Çiğdem Dağtekin enerji dolu sunumuyla izleyiciyi kendine hayran bıraktı. Dağtekin Marmelat’ı seyirciye tanıttı. Etkinlik kapsamında gösterisini yaparken aynı zamanda izleyiciye bir kuklanın nasıl yapıldığı konusunda bilgi verdi. Eğitimcilerimize bir kuklanın eğitime nasıl uyarlanacağı hakkında bilgilendirdi.
Bu içerik 13.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 342 kez okundu.