FARMASÖTİK PROJE LABORATUVARI DEMONSTRASYON EĞİTİMİ

“Trakya Üniversitesi Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu” öğrencileri  heyecanla hayata geçirmeyi bekledikleri  “Farmasötik Proje Laboratuvarı-Demonstrasyon” eğitimini 1 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirdi.Eczacılık Fakültesi öğrencilerinden Ömrüm Ergüven “Sağlıkta Yeni Dönem”, Beşir Sefa Mumay “Hayatın Bir Fırsat,Yüksel !” ve Tıp Fakültesi öğrencisi Mücahit Dalyan “Sıfırdan Bir Girişim Hikayesi” başlıklı sunumlarıyla katılımcılara teorik ve uygulamalı eğitimler vererek, “Proje nedir,nasıl yazılır, aşamaları nelerdir ve aklımızdaki fikirler projeye nasıl dönüşür ?” sorularına cevap vermiş oldular.

Uygulama kısmında ekipler oluşturuldu, sorunun ortaya çıkarılması ve nedensellik üzerine  poster hazırlayarak,sorunların çözümleri için öneri geliştirip, çözüm odaklı projeler üretildi.Poster ve proje sunumlarının ardından jürinin değerlendirmesi sonucu ekipler arasından birinci seçildi.Ardından konuşmacılar, katılımcıların eğitimin başında beklentilerini yazdıkları notları cevaplandırdılar.

Etkinlik sonunda “Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu” öğrencileri, heyecanla çıktıkları “Farmasötik Proje Laboratuvarı” fikirlerinin başarıya bir adım daha yaklaştığını görmüş oldular,tüm katılımcılar ve konuşmacılara teşekkür ettiler.

Bu içerik 05.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 286 kez okundu.