S
GASTRONOMİ TOPLULUĞU ŞEKER HAMURU EĞİTİMİ
Üniversitemiz Sosyal Bilimler Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Gastronomi Topluluğu tarafından düzenlenen "Şeker & Sugar ile Şeker Hamuru Eğitimi" adlı workshop Üniversitemizin Turizm Uygulama Merkezinde 20 Aralık 2016 tarihinde akademisyen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Milli takım Şefi Ayça Gürler ve ödüllü Şef Yasemin Özdemir, öğrencilerimize "Çiçek Modellemesi, Figür Modellemesi, Pasta kaplama ve Royal Icing" uygulaması gösterdiği ve aynı zamanda öğrencilerinde deneme yaptığı bir eğitim gerçekleştirildi.
Etkinlik sonunda katılım gösteren öğrencilere pasta malzemeleri içerikli hediyeler verilerek bitirildi.
Ek Resimler
Bu içerik 22.12.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 637 kez okundu.