GASTRONOMİ TOPLULUĞUNUN BAŞARISI

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Gastronomi Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Ulviye GÜR nezaretinde Aysun Akbaş, Burak Erkmen, Cem Oruç, Hatice Yurdtaş ve Umur Akın Özgerden oluşan topluluk üyesi öğrencilerimiz 2-5 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen 15. Uluslararası Gastronomi Festivalinde Üniversite Düzeyi Okullar Yarışlarında Ana Yemek, Restoran Tatlı Tabağı, Balık, Makarna ve Canlı Pasta katagorilerinde girdikleri yarışmalarda Üniversitemizi başarıyla temsil ederek Ana Yemekt dalından 1 Gümüş, 1 Bronz, Balıktan dalından 1 Gümüş, Tatlı dalından  2 Gümüş, Makarna dalından 1 Bronz madalya ve Canlı Pastadalından bir Merit almışlardır.
Ek Resimler
Bu içerik 07.02.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 836 kez okundu.