GASTRONOMİ TOPLULUĞUNUN BAŞARISI.

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Gastronomi Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Ulviye GÜR nezaretinde Hatice Yurdtaş,Umur Akın Özger, Burak Erkmen, Emre Sergen Aslan ve Cem Oruç’tan oluşan topluluk üyesi öğrencilerimiz 22-25 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen 16. Uluslararası Gastronomi Festivalinde Üniversite Düzeyi Okullar Yarışlarında Ana Yemek, Restoran Balık ve Modern Türk Mutfağı Ekip katagorilerinde girdikleri yarışmalarda Üniversitemizi başarıyla temsil ederek Ana Yemekte dalında 3 Gümüş, Balık dalında 1 Gümüş, Modern Türk Mutfağı Ekip yarışması dalında 3 Gümüş madalya alarak üniversitemizi başarıyla temsil etmişlerdir.
Ek Resimler
Bu içerik 28.02.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 476 kez okundu.