GDG EDİRNE DEVFEST 2017

Üniversitemiz Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Trakya Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Topluluğu tarafından organize edilen GDG Edirne DevFest 2017 16 Aralık 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan program Trakya Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Topluluğu Başkanı Ahmet Can Ergiyen’in konuşmasıyla devam etti. Ahmet Can Ergiyen dünyada birçok ülkede gerçekleştirilen GDG etkinliklerinden söz etti. Bilişim ve Teknoloji Topluluğu üyeleriyle birlikte yaptıkları workshoplardan da bahseden Ahmet Can Ergiyen, bu yıl ilk defa "Study Jam" etkinliği gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.
Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın “Android Must Have Libraries” adlı sunumunu gerçekleştirdi. Gümrük giriş çıkışlarında kullanılan Barkod Geçiş Sistemi’nden ve TÜBİTAK’ın elektrikli araç projesinde yer alan araçtan bahseden Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın, demo bir uygulama yazarak sunumuna son verdi.
Bilişim ve Teknoloji Topluluğu üyelerinden Furkan Alkan ve Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın hediye ve sertifika takdim etti.
Barış Yesugey, Erol Kabadayı, Kader Sucuk, Nazlı Temur, Türerkan İnce, Yusuf Zeren, Timuçin Dursun, Sercan Yusuf, Ozan Türcan ve Burak Keleş’in konuşmalarıyla program sona erdi. 
Ek Resimler
Bu içerik 20.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 784 kez okundu.