GENÇ ÖĞRETMENLER TOPLULUĞUNDAN “ÖĞRETMENLER KONUŞUYOR” ETKİNLİĞİ

Trakya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Genç Öğretmenler Topluluğu tarafından “Öğretmenler Konuşuyor” etkinliği gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Genç Öğretmenler Topluluğu ve Köy Okulları Değişim Ağı (KODA) iş birliğinde düzenlenen ve Merve Bera Eskin ve Tuğba Koyuncuoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen programda, sınıf öğretmenleri Ebru Kılıç Arguç ve Gönül Deniz konuşmacı olarak yer aldı.

Etkinliğe Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. İbrahim Çoşkun, Dr. Öğr. Üyesi Ebru Selçioğlu Demirsöz, Dr. Öğr. Üyesi Yücel Atila Şehirli, Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Divrik ve Eğitim Fakültesinin çeşitli bölümlerinde eğitim alan öğrenciler katıldı.

Soru-cevap şeklinde gerçekleştirilen programda Arguç ve Deniz, köy okullarında verilen eğitim, bu süreçte karşılaşılan zorluklar ve bu zorluklara üretmiş oldukları çözüm yolları ile kapsayıcı eğitim konularında tecrübelerini aktardılar.

Bu içerik 13.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 126 kez okundu.