GENÇ TEMA TOPLULUĞU TARAFINDAN “DOĞA GÖZLEMCİLERİ PROJESİ" PLEVNE İLKOKULUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Başkanlığı Genç TEMA Topluluğu tarafından düzenlenen “Doğa Gözlemcileri Projesi” kapsamında topluluk üyesi öğrenciler, 25 Ekim 2019 Cuma günü Edirne Plevne İlkokulu’nda bir araya geldi. İkinci ve üçüncü sınıflardan oluşan toplam on bir sınıfta ‘Doğa ve Ekosistem’ hakkında eğitim verildi. İlkokul çağından itibaren çocuklarda doğa bilincini uyandırmak, doğayı tanıyan ve merak eden bireyler yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilen eğitimde hem sözlü hem görsel materyaller sayesinde çocuklara ekosistemin ne olduğu aktarıldı. Ayrıca küçük oyunlar sayesinde konu daha anlaşılır ve kalıcı hale getirildi.
Bu içerik 05.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 354 kez okundu.