GENÇ YERYÜZÜ DOKTORLARI TOPLULUĞUNDAN SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ BURAK İŞÇİMEN’E ZİYARET

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ve Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu üyeleri Melike Sevde Yıldırım ve Mehmet Yasin Gümüşten Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Öğretim Görevlisi Burak İşçimen’i ziyaret etti. Ziyarette Trakya Üniversitesi Araştırma Hastanesi onkoloji bölümünde yatan ve tedavi gören hasta çocukların okuldan ve sosyal hayattan uzak kalmamaları için hastane içerisinde kütüphane ve oyun alanı kurulması hakkında konuşuldu.
Gerçekleştirmek istedikleri projeyi Öğr. Gör Burak İşçimen’e sunan Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu üyeleri, Sağlık Kültür ve Daire Başkanlığının destekleriyle hayata geçirmeyi planladıkları kütüphane ve oyun alanı ile tedavi gören çocukların psikolojik ve sosyal yönden destekleneceklerini belirttiler.
Öğrenci Toplulukları üyesi öğrencilerin gerçekleştirdikleri faaliyetleri ve ürettikleri projeleri heyecanla takip ettiğini belirten Öğr. Gör Burak İşçimen, “Daire Başkanlığı görevine geldiğim günden itibaren Topluluk üyesi arkadaşlarımızla çok sayıda etkinlik gerçekleştirdik. Her buluşmamızda Trakya Üniversitesi öğrencilerimiz gençliğe duyduğumuz güveni güçlendirdi, geleceğe dair umutlarımızı tazeledi. Bugün de Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu üyesi arkadaşlarımızın çocuklara ve insana değer veren yaklaşımları sayesinde hayat bulacak bir proje için bir aradayız. Üniversitemiz hastanesi onkoloji servisinde tedavi gören çocuklarımız için bu süreç hayati önem teşkil ediyor. Tedavilerinin aksamadan devam etmesi gereken bu uzun süreçte, çocukların güzel vakit geçirmesi için harekete geçiyoruz. Belirli süreler okuldan, arkadaşların ve hatta ailelerinden uzak kalan çocuklarımız için içerisinde çok sayıda kitap ve oyun alanlarının bulunacağı ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği bir yaşam alanı oluşturmayı amaçlıyoruz. Öğrenci arkadaşlarımıza her daim destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini aktardı.
Ziyaret sonunda Öğr. Gör. Burak İşçimen’ e topluklarını temsil eden imzalı önlük hediye ederek, destekleri için teşekkürlerini ilettiler.
Ek Resimler
Bu içerik 28.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 288 kez okundu.