Havacılık ve Uzay Teknolojileri Topluluğu Havacılık Güvenliği Eğitimi Aldılar.

Trakya Üniversitesi Havacılık ve Uzay Teknolojileri Topluluğu’nun Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojisi Programına kayıtlı 46 öğrencisi, 06/03/2018 tarihinde Tekirdağ Çorlu Havalimanı Başpolis Sn. Doğan PARLAK’ın verdiği 4 saat süren Havacılık Güvenliği Eğitimini alarak, yapılan sınavla, Havacılık Güvenliği Sertifikalarını almaya hak kazandılar. Sonrasında, Topluluk Akademik Danışmanı ve Uçak Teknolojisi Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üys. Mukadder İĞDİ ŞEN, Öğr. Gör. Anıl ŞAHİN ve öğrencilerimiz Havalimanında faaliyet gösteren AFA-Atlantik Uçuş Akademisi’nin Uçak Bakım Onarım Atölyesini ziyaret ederek, yapılan Uçak Bakım çalışmaları hakkında Yetkililerden bilgi aldılar. Ayrıca, Uçak Teknolojisi Programımızın 2017 yılı ilk mezunlarından olup, Çorlu Havalimanında iş hayatına başlayan öğrencilerimiz de iş yerlerinde ziyaret edilmiştir.
Bu içerik 12.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 495 kez okundu.