Havacılık ve Uzay Topluluğu Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotluğu Eğitimi Aldı

Trakya üniversitesi Uzay Teknolojileri Topluluğu tarafından düzenlenen,Sayın Dr.Ogr.Üyesi Mukadder İĞDİ ŞEN, Ögr.Üyesi Selçuk KAYA ve Dr.Ögr.Üyesi Anıl ŞAHİN'İN destek ve katılımlarıyla İHA 1,zirai ilaçlama ve haritalama teknikleri eğitimi bu sektörün en iyilerinden biri olan SkyView Havacılık tarafından gerçekleştirildi. 36 saatlik bu eğitim, 4 gün boyunca yoğun bir tempoda bilginin derinlerine inerek online olarak başladı. Ardından yüz yüze devam eden pratik eğitim Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda gerçekleşti. Uçuşlarını yapan katılımcılar öğrendikleri teorik bilgileri pratiğe döktü ve aklındaki tüm soruları eğitmenlere birebir sorma fırsatı yakaladı. Eğitmenlerin ilgi ve alakası,katılımcılarımızın yoğun ilgi ve sevgisi ile eğitim tamamlanmış oldu. Uzun ve yoğun bilgi aktarımı ile gerçekleşen bu eğitim sonunda SkyView Havacılık eğitmenlerine Havacılık ve Uzay Teknolojileri Topluluğu'nun hazırlamış olduğu Teşekkür belgesi takdimi gerçekleştirildi. Aynı zamanda katılımcılara da Havacılık ve Uzay Teknolojileri Topluluğu'nun hazırlamış olduğu Katılım belgeleri takdim edildi. İHA 1 ehliyeti, zirai ilaçlama ve haritalama teknikleri sertifikalarımız SkyView Havacılık tarafından okulumuza teslim edilmiş olup artık tüm katılımcılarımız birer İHA 1 pilotu olmuştur. NİCE GÜZEL UÇUŞLARA diyor SkyView Havacılık ekibine, Bölüm Hocalarımız Sayın Dr.Ogr.Üyesi Mukadder İĞDİ ŞEN, Ögr. Gör. Selçuk KAYA ve Dr.Ogr.Üyesi Anıl ŞAHİN'E,Havacılık ve Uzay Teknolojileri Topluluğu Kurul Üyelerine ve Topluluk başkanı Öykü Sultan GÜR'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bu içerik 07.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 102 kez okundu.