İç Mimarlar Topluluğu "Sektörden Ne Haber" Seminerini Gerçekleştirdi

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren İç Mimarlar Topluluğu tarafında 21 Aralık 2022 tarihinde saat: 12.30’da Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimar Sinan Amfisinde ‘’İLHAM VERİCİ SOHBETLER’’ seminerini heyecanla gerçekleşti.

Bu etkinlikte öğrencilerimiz; Yako Groups Yönetim Kurulu Başkanı Galip Ölmez’i misafir etti. Türkiye’de ilk ve en büyük Tiny House üreticisi olan Galip Ölmez öğrencilerimize gelişen çağımızla oluşan tabularımızın nasıl yıkılacağı ve nasıl daha iyi kararlar verebileceğimizi, iş hayatında nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattı. Bu ufuk açıcı etkinlik için Sayın Galip Ölmez,  Dr. Öğr. Üyesi  İnci Alkan, Topluluk Başkanı Yasin Yaldız ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz.

Üniversitemizin İç Mimarlık Topluluğu öğrencilerimize, mimarlık alanındaki gelişmeleri ve neler yapmaları gerektiğini bilirkişilerden aktarmayı amaçlıyor.

Bu içerik 26.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 224 kez okundu.