KIZILAY HAFTASI YÜRÜYÜŞ ETKİNLİĞİ

Türkiye genelinde 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında Kızılay Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanarak  bu haftada Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere,gençlere ve kamuoyuna anlatılarak farkındalık oluşturulmaktadır.
29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası kapsamında gönüllü Genç Kızılaycılar, Edirne Atatürk Anıtı’ndan Saraçlar Caddesi boyunca devam eden farkındalık yürüyüşü düzenledi. Hafta  kapsamında Kızılay Genel Merkezi tarafından 81 ilde genç kızılaycıların meydanlarda olmaları çağrısı üzerine Trakya Üniversitesi Türk Kızılayı Topluluğu üyeleri Atatürk Anıtı’ndan Saraçlar Caddesi boyunca düzenlenen yürüyüşe katıldı. Kuruluşunun 151. Yıl dönümünde gönüllü genç Kızılaycılar her daim Türk Kızılayı’nın yanında olacaklarını belirttiler.
Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Saraçlar Caddesinde gerçekleştirilen yürüyüşün ardından kan bağışı gerçekleştirildi.
Bu içerik 13.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 293 kez okundu.