MOTOSİKLET KAPALI TEMEL EĞİTİM KURSU

Edirne İlinde 02-27.09.2019 tarihleri arasında Emniyet Genel Müdürlüğünde Görevli Polis Memurları,  Eğitmen Hakan KARAKAYA ve Uğur EREN tarafından Motosikletli Polis Timleri Temel Eğitim Kursu ve Güvenli Sürüş Tekniklerine Dair Eğitimler Edirne TCDD Gar’ı Depolama Alanında Trafiğe kapalı olarak verilmiştir.
Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı öğrenci topluluklarından Motosiklet Topluluğu üye öğrencileri ile birlikte 21 Motosikletli Polis YUNUSLAR kursiyeri 25 Eylül 2109 günü Hakan KARAKAYA ve Uğur EREN kontrol ve anlatımlarıyla tüm gün eğitimlere katılmışlardır.
Güvenli Sürüş ve Motosikletler ile alakalı Genel Bilgilerin verildiği eğitimde Öğrenci ve Polis ilişkilerinin Daha Fazla Yakınlaşmasına Katkı Sağlanmıştır.
Bu içerik 26.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 405 kez okundu.