OKUL SEKRETERLERİ TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Öğr. Gör Burak İşçimen, okul sekreterleri ile birlik, beraberlik, istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.
Trakya Üniversitesinde enstitü, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu sekreterleri ile gerçekleştirilen istişare toplantıları devam ediyor. COVID-19 pandemisi nedeniyle alınan önlemler kapsamında açık hava buluşmaları şeklinde planlanan okul sekreterleri ile istişare toplantılarının bir yenisi, Sultan II. Bayezid Külliyesi’nde gerçekleştirildi. Enstitü, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu sekreterlerinin katılımıyla gerçekleşen değerlendirme ve istişare toplantısında, yeni akademik yılda fakülte ve okullar bazında gerçekleştirilecek çalışmalar ve yeni döneme ilişkin hazırlıklar ele alındı. Birim sekreterlerinin taleplerinin de dile getirildiği toplantıda ayrıca idari personelin verimliliği, üretkenliği ve motivasyonunun sağlanmasına yönelik yapılması gerekenler değerlendirildi.
Toplantıda konuşan Öğr. Gör. Burak İşçimen, okul sekreterlerinin birimlerin asıl sahipleri olduğunu, yaptıkları çalışmaların idari faaliyetlerin eksiksiz yürütülmesi ve kurumsal işleyişin niteliği açısından önemli bir noktada olduğunu belirterek “Gerek birimlerimizin kendi içlerinde gerekse üniversitenin diğer akademik birimleriyle olan idari işlerinin koordinasyonu ve yürütülmesinde önemli sorumluluklar üstlenmiş durumdasınız. Öncelikle kendi potansiyelimizin farkında olmalı ve bunu geliştirmek için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Gün geçtikçe bulunduğumuz noktadan çok daha ileri bir noktaya doğru ilerlediğimizin farkındayım. Gayretinizden, emeklerinizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Birlikte atacağımız adımlarla daha nitelikli işler yapacağımıza ve güzel başarılar yakalayacağımıza inancım sonsuz. El ele, omuz omuza, gönül gönüle vererek birlikte çalışmayı sürdüreceğiz. Hep birlikte sahiplenirsek atacağımız adımlar da bir o kadar güçlü olur. Bilgiyi ve tecrübeleri paylaşmak, yeni perspektifler geliştirmek ve ortak çözümler üretmek için bir aradayız. Düşünceleriniz, yorumlarınız ve görüşleriniz bizler için çok değerli. Sinerjisi, aidiyet duygusu ve kurum kültürü yüksek bir üniversite oluşturmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Toplantı kapsamında ayrıca, Sağlık Müzesi Sorumlusu Öğr. Gör. Ruhi Pehlivancık’a, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi ve plaket verilirken kuşların barınmalarını sağlamak amacıyla yapılan kuş yuvaları da okul sekreterlerinin katkılarıyla Sultan II. Bayezid Külliyesi’ndeki ağaçlara asıldı.
Ek Resimler
Bu içerik 31.08.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 221 kez okundu.