PHARMA TRAK ÖDÜL TÖRENİ

24 Aralık 2019 Salı günü Akılcı İlaç ve Eczacılık topluluğu Eczacılık Fakültesi’nde başlattıkları 1.PharmaTrak Proje Yarışması’nın  ödül törenini  gerçekleştirdi.
Ödül töreninde
 -Melih Gölek-E-pharmacist
-Ayşe Begüm Soyutürk-Bitkilerle İnovasyon
 -Buse Uğuz-COSE-USE
-Cemre Hakgüden- Unutursam Hatırla
-Eray Çetin ve Melih Gölek- DrugBox
adlı projelerini Eczacılık fakültesi öğretim üyelerinden oluşan jüri üyelerine sundular.
Jürileri üyeleri finalistlerin projelerini değerlendirirken katılımcılar ile Kahoot oyunu oynadılar ve Kahoot birincisine organizasyon ekibinin sürprizi olan hediyeyi takdim ettiler. Daha sonra Eczacılık Fakültesinin fuaye alanında kokteyl gerçekleştirdiler.
Jüri üyelerinin değerlendirmelerinin ardından 1.’lik ödülünü alan proje ‘E-pharmacist’ ile Melih Gölek olurken,
2.’lik ödülünü alan proje ‘COS-USE’ ile Buse Uğuz oldu.Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.
Bu içerik 03.01.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 318 kez okundu.