RAGBİ ÜNİLİG FİNALLER ŞAMPİYONU TRAKYA ÜNİVERSİTESİ RAGBİ TOPLULUĞU

Trakya Üniversitesi Ragbi Topluluğu, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu bünyesinde organize edilen Üniversiteler Ligi (Ünilig) Ragbi Finalleri’nde büyük bir başarıya imza attı.
Afyonkarahisar’da düzenlenen ve erkeklerde 13,kadınlarda 4 takımın mücadele ettiği 2022 yılı Üniversiteler Ligi Ragbi Finalleri’ne Trakya Üniversitesi Ragbi takımı damga vurgu. A grubunu 2. tamamlayarak gruptan çıkan Trakya Üniversitesi Ragbi Topluluğu çeyrek finalde Ankara Üniversitesi'ni, yarı finalde ise Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'ni eleyerek finale adını yazdırdı. Final maçında, 28-7 geriye düşmesine rağmen geri dönmeyi başaran Trakya Üniversitesi, normal süresi 28-28 tamamlanan maçta, uzatma bölümlerinde bulduğu ''Altın Try'' ile Üniversiteler Ligi Türkiye Şampiyonu oldu.
Erkeklerde turnuvanın genellikle en değerli ve başarılı oyuncular için kullanılan unvan olarak bilinen MVP'si (most valuable player) Trakya Üniversitesi'nden Ömer Faruk Pir seçildi.
Akademik danışmanlığını Prof. Dr. Çetin Hakan Karadağ’ın, antrenörlüğünü Serhat Doğan ve Zafer Eray’ın yaptığı Trakya Üniversitesi Ragbi Topluluğu’nun oyuncuları Oğuzhan Tirendez, Berk Metin Çelik, Can Elver, Süleyman Aygün, Ömer Faruk Pir, Mert Kunt, Mustafa Efe Işık, Yaşar Serhat Güven, Vedat Çerez, Ardahan Şahin, Umut Susam, Gökdağ Zeroğlu’dan oluşmaktadır.
Şampiyon Öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarılardan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Ek Resimler
Bu içerik 25.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 235 kez okundu.