REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, AYŞEKADIN YERLEŞKESİNDE YENİ AÇILAN YEMEKHANEDE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Ayşekadın Yerleşkesinde, Yabancı Diller Yüksekokulu binasında açılan yeni yemekhaneyi ziyaret ederek öğrencilerle yemek yedi. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Handan Köksal ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Seda Yıldızeli eşlik etti.

Ayşekadın Yerleşkesi yemekhanesinde öğrencilerle birlikte öğle yemeği yiyerek, keyifli bir sohbet gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, yemek sırasında öğrencilerin sorun ve isteklerini dinledi.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Ayşekadın Yerleşkesinde yeni açılan yemekhane ile öğrencilerimizin ve personelimizin önemli bir ihtiyacını karşıladıklarını ifade ederek “Trakya Üniversitesi olarak öğrenciyi önceleyen, öğrenci memnuniyetini sürekli yüksek tutmaya çalışan bir üniversiteyiz. Bu kapsamda öğrencilerimize eğitim-öğretim faaliyetleri başta olmak üzere barınma, ulaşım, beslenme ve sosyal olanaklar açısından en iyi imkanları sunma gayreti içerisindeyiz.” dedi.

Sayın Rektörümüze yaptığı ziyaret için Dairemiz adına teşekkür ederiz. 

Ek Resimler
Bu içerik 24.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 112 kez okundu.