RUMELİ GENÇLİK TOPLULUĞU MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Trakya Üniversitesi Rumeli Gençlik Topluluğu tarafından Hz. Muhammed (SAV) ‘in doğum zamanını anma vesilesiyle 7 Kasım 2019 Perşembe Günü “Mevlid-i Nebi” Programı düzenlendi. Daha önce de Rasül-i Ekrem (SAV)’in doğum coşkusunu Trakya Üniversitesi’nde yaşatmış olan Rumeli Gençlik Topluluğu Öğrencileri programı Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi.
Hz. Muhammed (SAV) ‘in doğum ayı münasebetiyle düzenlenen program, Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayarak Topluluk Başkanı Mehmet İşbilen’in günün anlam ve önemine dikkat çeken konuşmasıyla devam etti. Konuşmanın ardından üniversite öğrencilerinden Furkan Salihoğlu’nun ‘Adın Geçer’ naatı, Eyüp Akbaş’ın ‘Peygamber Efendimizin Hayatından Kesitler’ ve İsa Vural’ın ‘İstemem’ adlı şiiri seslendirmeleri ile salonda duygu dolu anlar yaşandı.
Katılımın yoğun olduğu program Turgut Özkan ve Ahmet Sav’ın ilahi dinletisi ile son buldu.
Bu içerik 14.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 311 kez okundu.