SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM EDİLDİ

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellerimizden hizmet yılı 30 yılı aşan, 20 yılı aşan, 10 yılı aşan, 5 yılı aşanlara Kurumumuzda yaptıkları görevleri süresince göstermiş olduğu performans ve özverili çalışmalarından dolayı Teşekkür Belgesi verildi.

Çalışmaları ve katkılarından dolayı tüm personele teşekkürlerini sunan Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN  “Her birinizin görevlerinizi sahiplenerek yaptığınızı biliyoruz, gözlemliyoruz. Katkılarınız için hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleşen törende Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN tarafından birim amirlerine takdim edilen teşekkür belgeleri, birim amirleri tarafından personele verildi.

Personellerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu içerik 05.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 306 kez okundu.