SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONELİ TRAKYA ÜNİVESİTESİ GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI

Trakya Üniversitesinde “Kurban Bayramı” dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

Trakya Üniversitesi Ailesi, Kurban Bayramı öncesi Trakya Üniversitesi Hastanesi Protokol Girişi önünde gerçekleştirilen törende bir araya geldi. Törene Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Dekanlar, Müdürler, akademik ve idari personeller ile çalışanlar katıldı.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet YENCE ve Daire personelleri de bayramlaşma törenine katılım sağladı.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Kurban Bayramı’nın ülkemizin birlik ve esenliğine vesile olması dileğinde bulunarak “Trakya Üniversitesi ailesi başta olmak üzere, aziz milletimiz ve bütün İslâm Âlemi'nin Kurban Bayramı'nı kutlar, bu mübarek bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim.” dedi.

Konuşmaların ardından programa katılan Trakya Üniversitesi mensupları birbiriyle bayramlaşarak iyi dileklerde bulundu.

Bu içerik 22.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 104 kez okundu.