SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKINLIĞINDA İLÇELERDEKİ YÜKSEKOKUL VE MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİCİ VE İDARECİLERİ İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

31.07.2019 Çarşamba Günü Saat 10.00’da Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN’nin odasında Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adil OĞUZHAN, Keşan Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa GÜVENLİ, Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Semra EYİ, İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA, Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özgür KAYAPINAR ve Yüksekokul Sekreteri Güven TAŞTAN, Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Yücel ALBAYRAK, Havsa Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Mehmet ALTINTAŞ’ın ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı personellerinden Şube Müdürü V. Koray TAŞ, Şube Müdürü V. Ömer ÇAKIR, Şef V. İlksen KOKERALP , Bilg. İşl. Tanser PEHLİVAN ve Memur Emek Başar DAĞDEVİREN’nin katılımıyla yemekhane ve kantin hizmetleri, kısmi zamanlı öğrenci çalıştırılması, sportif faaliyetlerin ve öğrenci topluluklarının etkinliklerinin kalitesinin arttırılması konularının ele alındığı verimli bir toplantı gerçekleştirilmiştir.
Bu içerik 01.08.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 382 kez okundu.