ŞANLIURFA CEYLANPINAR MURATLI KÖYÜNDE BULUNAN YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULUNDA ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE VE MASKE DESTEĞİ

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları öncülüğünde;  Makine Mühendisliği Bölümü Eski Mezunları, Metiod Mersin Turizm Çalışanları, İstanbul Alibeyköy Lisesi 1986 Yılı Mezunlarının da destekleri ile Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Şanlıurfa Ceylanpınar Muratlı Köyünde bulunan Yunus Emre İlköğretim Okulunda öğrenim görün 190 öğrencinin ihtiyaçları doğrultusunda  kırtasiye malzemesi (Kurşun kalem, Kırmızı kalem, Silgi, Kalemtraş, Çizgili defter, Kuru boya, Yapıştırıcı, Makas vb) ile  Covid-19 önlemleri kapsamında Maske desteğinde bulunuldu.

Üniversitemizde son zamanlarda sıkça görmeye başladığımız, Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamındaki çalışmalar gönüllülerin katılımıyla artarak devam etmekte ve örnek olmaktadır. Emeği geçenlere  Üniversitemiz adına teşekkür ederiz.

Bu içerik 19.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 437 kez okundu.